Ho savies? Beaumont Transit ofereix transport porta a porta per a persones amb discapacitat

La nova flota de Zip es va actualitzar amb comoditats i característiques com les cadires plegables per permetre més espai per a cadires de rodes i rampes de genolls per augmentar l'accessibilitat als autobusos públics. El nostre objectiu és oferir a tots els ciutadans l'accés al transport públic, però si els autobusos normals segueixen sent un repte, hi ha una altra solució.  

Beaumont ofereix transport porta a porta per a persones que no poden utilitzar de manera independent els autobusos públics de ruta fixa a causa d'una discapacitat física o mental. Aquesta definició és molt àmplia i inclou des de la mobilitat fins a les deficiències cognitives.  

Què són les furgonetes Zip Paratransit i com et poden beneficiar? 

Les furgonetes de paratrànsit són més petites que els autobusos de trànsit normals i solen tenir capacitat per a uns 15 passatgers, inclòs el bussejador. Un elevador de cadira de rodes i moltes configuracions de seients diferents fan que aquest tipus de furgonetes siguin perfectes per a persones amb mobilitat reduïda. Les furgonetes de transport auxiliar ofereixen transport individualitzat de vorera a vorera per a les persones que no poden utilitzar els autobusos de ruta fixa de Beaumont Zip. "De vorera a vorera" significa que una furgoneta us recollirà i us deixarà a qualsevol adreça de Beaumont que el client designi. I si necessiteu ajuda addicional, un empleat amable pot oferir un servei de guants blancs per als clients d'"Assist-to-Door" que no poden caminar o rodar de manera independent des de la porta principal de casa fins a la furgoneta. 

Com sabeu si sou elegible? 

L'ADA ha esbossat directrius per a veure si estàs qualificat aquí 

Si creus que ho pots fer descarregar una aplicació del lloc web, sol·liciteu-ne un per telèfon al 409-835-7895 o visiteu les oficines a: BMT ZIP Operations Facility, 550 Milam St. Beaumont, Texas 77701, que estan obertes de dilluns a divendres de 8:00 a. m. i 5:00 p. m. 

Es prendrà una decisió en un termini de vint-i-un (21) dies; agraïm la vostra paciència mentre es revisen les sol·licituds. 

Estàs aprovat! Ara què fas?  

Per programar un viatge, truqueu al (409) 835-7895 entre les 8:4 i les XNUMX:XNUMX, de dilluns a divendres. Les reserves es poden fer un dia abans del servei de viatge desitjat. El transport s'ofereix per ordre d'arribada, independentment de la finalitat del viatge. Quan planifiqueu un viatge, estigueu preparats per proporcionar la informació següent: 

 • El seu nom 
 • La vostra adreça de recollida (inclosos els noms de l'edifici/empresa, informació específica de recollida, punts de referència).  
 • La data en què esteu viatjant.  
 • L'hora que t'agradaria que et recollissin. (Nota: programeu cites amb temps suficient per arribar al vostre destí)  
 • Hora de baixa sol·licitada i horaris alternatius de baixa  
 • L'adreça postal de la vostra destinació (incloent-hi informació específica d'anada)
 • Si un assistent d'atenció personal (PCA) viatjarà amb vostè o si un convidat que no sigui el vostre PCA viatjarà amb vosaltres (inclosos els nens).  
 • Programa un viatge de tornada  
 • Necessitat d'una trucada (per a una cita mèdica) 

Tens una cita, però no saps quan acabaràs? Està bé! 

De tant en tant, els clients necessiten viatges de tornada sense límits perquè no saben quant de temps pot durar la seva cita. Els clients només poden sol·licitar horaris de recollida oberts per a cites mèdiques o per fer servir jurat.  

Els clients han de fer saber a l'agent de reserves en el moment de la trucada que necessiten una "trucada". Les recollides de trucades s'activen quan el client notifica al reservador de ZIP que s'han acabat. BMT ZIP enviarà un vehicle el més aviat possible; no obstant això, durant les hores punta i les circumstàncies d'ús elevat pot passar fins a una (1) hora abans que arribi el vehicle. No es recomanen les recollides de trucades a menys que s'hagin eliminat totes les altres opcions. Aleshores, els operadors esperaran cinc (5) minuts per trucar als usuaris abans de continuar la seva ruta. 

Quant costa? 

 • Persona elegible 2.50 dòlars per viatge d'anada  
 • Abonament mensual (mes calendari) $80  
 • Reserva d'entrades (10 viatges d'anada) 25 $  
 • Convidat 2.50 dòlars per viatge d'anada  
 • Assistència d'atenció personal (PCA) Sense càrrec: ha de viatjar amb un passatger elegible 

Per obtenir més informació sobre l'elegibilitat o per comprar un passi, truqueu al 409-835-7895 o consulteu les nostres directrius polítiques aquí.