Els corredors de Zip que prenen l'Onzena Ruta Sud a la tarda poden experimentar retards a causa de l'operació de la Fira Estatal. L'augment i els canvis en el trànsit afectaran la nostra capacitat de donar servei a la parada d'autobús situada a la carretera d'accés 3890 IH-10 (estació de servei Shell / zona de Taco Bell).

Per creuar el trànsit amb seguretat, aquesta parada d'autobús NO SERÀ SERVEI a partir de les 4 de la tarda durant la durada de la fira. Disculpeu les molèsties i us agraïm la vostra paciència.

______

Clients / pasajeros del Zip (autobuses urbanos), de la Ruta South Eleventh, tendran retrasos a causa de l'activitat de la State Fair. L'increment de trànsit i canvis de trànsit vehicular, impactarà el servei a la parada d'autobús localitzada a la carretera d'accés 3890 IH-10 (Gasolinera Shell / Taco Bell).

Per a que l'autobús pugui maniobrar amb seguretat, la parada d'autobús mencionada NO TENDRA SERVEI durant les dates de la Fira Estatal (3/23 – 4/02/2023). Pedimos la seva paciència per als retrats. Gràcies per la seva comprensió.