PER PUBLICACIÓ IMMEDIATA

CONTACTE:

Claudia San Miguel, directora general de Beaumont Transit

Claudia.SanMiguel@beaumonttransit.com| (409) 835-7895

Beaumont Municipal Transit (Zip) rep una subvenció federal de 2,819,460 dòlars per reduir encara més la seva flota de baixes emissions

El premi va ser un dels 130 projectes finançats pel projecte de llei d'infraestructura del president Biden per posar autobusos millors i més nets a les comunitats d'Amèrica.

Els fons, que inclouen una contribució de l'Ajuntament de 499,022 dòlars, o aproximadament 100,000 dòlars per autobús, s'utilitzaran per substituir cinc autobusos que hagin superat la seva vida útil. Els nous autobusos de gas natural comprimit (GNC) de GILLIG augmentaran l'eficiència del servei, reduiran les despeses de manteniment, proporcionaran tecnologia fiable i de baixes emissions i comptaran amb motors millorats que redueixen les emissions de NOx i PM en un 90 per cent més que els models antics.

La directora de trànsit, Claudia San Miguel, va dir: "Estem molt agraïts al Departament de Transport per veure el valor del nostre projecte i treballar per millorar el transport públic a tot Amèrica".

Beneficis

El disseny provat de l'autobús GILLIG CNG va registrar la màxima fiabilitat i la millor economia de combustible de qualsevol autobús de GNC provat al Centre d'Investigació i Proves d'Autobusos d'Altoona. Els autobusos GILLIG ofereixen un disseny fàcil de mantenir que incorpora un panell de gestió de combustible integrat i components de fàcil manteniment. L'autobús GILLIG utilitza el motor Cummins L9N i proporciona gairebé zero emissions per a l'autobús de GNC més net de la indústria.

BMT Zip reduirà el consum d'energia

El nou autobús GILLIG CNG amb el motor Cummins L9N CNG és més eficient energèticament que els autobusos NABI CNG de 14 anys que s'estan substituint. Una major eficiència de combustible per a la flota d'autobusos reduirà el consum d'energia.

BMT Zip reduirà les emissions.

El nou autobús GILLIG CNG amb el motor Cummins L9N CNG reduirà les emissions nocives. Els autobusos de substitució proposats han millorat els motors de GNC que redueixen les emissions de NOx i partícules (PM) en un 90 per cent respecte als primers models de fa 15 anys. El motor Cummins L9N compleix l'estàndard opcional d'emissions de NOx properes a zero de 0.02 g/bhp-hr, que és un 90 per cent menys de NOx que l'estàndard actual.

BMT Zip reduirà les emissions directes de carboni.

Els nous autobusos GILLIG CNG proposats són més eficients en combustible que els autobusos CNG que s'estan substituint. Per tant, la reducció del consum de combustible dels motors més eficients donarà lloc a una reducció de les emissions directes de carboni.

La flota actual de ruta fixa inclou 17 autobusos de GNC.

Els beneficis addicionals del projecte inclouen millores en àrees de servei històricament desfavorides pel transport, proporcionant accés a llocs de treball, millorant la fiabilitat i contribuint a una millor qualitat de l'aire per a una població vulnerable.

Sobre Beaumont Municipal Transit (BMT Zip): El transport públic de Beaumont opera una flota de 28 autobusos i autobusos de paratrànsit amb la missió de connectar de manera segura la nostra pròspera comunitat i treballa dur per oferir un transport accessible i eficient per la ciutat.