Per oferir un millor servei als nostres Zip Riders, aprofitem l'oportunitat per recordar als nostres clients el pagament alternatiu de la tarifa en efectiu que ofereix Zip. Els usuaris poden comprar amb antelació entrades individuals de paratrànsit, un llibret de 10 entrades o un abonament de 31 dies. Aquestes alternatives de pagament de tarifes redueixen la gestió d'efectiu i eviten problemes de tarifa exactes. 

Poseu-vos en contacte amb l'oficina Zip per obtenir informació sobre com comprar/comandar bitllets d'un sol viatge, llibrets de 10 bitllets o un abonament de 31 dies. 

Telèfon de l'oficina: 409-835-7895 

Benvingut al seu viatge en Zip! Per oferir un millor servei als nostres passatgers aprofitem aquesta oportunitat per recordar-los sobre les alternatives de pagament de tarifes que ofereixen Zip; els pasajeros poden comprar bolets per adelantado: bolets individuals, paquets de 10 bolets o un passeig de 31 dies.  

Aquestes alternatives de pagament de tarifes redueixen el maneig d'efectiu i eviten els retocs de pagar tarifa exacta. Comuníquese amb l'oficina de Zip per obtenir ajuda per comprar bolets senzills, fullets de 10 bolets o un pas de 31 dies. 

Alerta publicada el 27 de març de 2024 

El conductor s'ha d'oferir a llegir aquesta Alerta a les persones amb discapacitat visual. 

Emès als Riders durant el mes d'abril de 2024