Nye busfunktioner og fordele

Vi har ikke kun opdateret udseendet og følelsen af ​​vores nye flåde, men vi har også forbedret funktionaliteten! Ikke alene er busserne mere energieffektive og bedre for miljøet, men de giver en bedre køreoplevelse i det sekund, du træder ombord.  

Ny app til sporing + ruteplanlægning

Spor hurtigt og effektivt bussernes status med vores nye smartphone-app, Transloc (tilgængelig på iPhone og Android) og kortlæg din rute. Eller brug vores helt lavet om på hjemmesiden, som nu er tilgængelig på over 50 sprog. 

Nye cykelstativer

Tag din cykel med for endnu mere adgang rundt i byen, og kør grønt på to hjul. Du kan nemt læsse din cykel på vores nye frontlæssende cykelstativer.  Klik her for information og instruktion om af- og pålæsning af din cykel. 

Mulighed for at modtage kreditkort- og smartphonebetalinger [kommer snart]

Længe forbi er dagene med at grave rundt efter mønter eller søge efter nøjagtige ændringer. Betalinger med kreditkort og smartphones vil snart blive accepteret på busserne. 

Sammenklappelige sæder giver mere plads til kørestole

Vi opfylder ikke længere blot de fastsatte minimumskrav til ADA, men vi prioriterer vores tilgængelige kunder til en prioritet med et fleksibelt sædedesign, der kan rumme en række forskellige ryttere med rækker, der foldes op eller ned efter behov.

Opgraderet knælende rampe for kørestolstilgængelighed

Nyinstallerede knælende ramper sænker affjedringen for at mindske hældningsvinklen fra kantstenen, hvilket gør det nemmere og hurtigere end nogensinde før at rulle om bord. 

Nye brochure-/litteraturstativer

Hold dig opdateret med, hvad der sker i byen og lokale virksomheder, eller fordriv tiden med nyt læsemateriale.

Ny sikkerhedsbarriere til chauffører

Et plastikskjold adskiller nu passagerer og chauffører for et øget niveau af social afstand og sikkerhed.