Vidste du? Beaumont Transit tilbyder dør-til-dør-transport for handicappede

Den nye Zip-flåde blev opgraderet med faciliteter og funktioner som klapstole for at give mere plads til kørestole og knælende ramper for øget tilgængelighed på de offentlige busser. Vores mål er at give enhver borger adgang til offentlig transport, men hvis de normale busser stadig er en udfordring, er der en anden løsning.  

Beaumont tilbyder dør-til-dør transport til personer, der ikke er i stand til selvstændigt at bruge de offentlige faste rutebusser på grund af et fysisk eller psykisk handicap. Den definition er meget bred og omfatter alt fra mobilitet til kognitive svækkelser.  

Hvad er Zip Paratransit Vans, og hvordan kan de gavne dig? 

Paratransit Vans er mindre end normale transitbusser og har sædvanligvis plads til omkring 15 passagerer inklusive dykkeren. En kørestolslift og mange forskellige siddekonfigurationer gør disse typer varevogne perfekte til personer med begrænset mobilitet. Paratransit varevogne leverer individuel transport fra kant til kant til folk, der ikke er i stand til at bruge Beaumont Zips faste rutebusser. "Kurb-to-curb" betyder, at en varevogn henter dig og afleverer dig på enhver adresse i Beaumont, som kunden angiver. Og hvis du har brug for ekstra hjælp, kan en venlig medarbejder yde service med hvide handsker til "Assist-to-Door"-kunder, som ikke selvstændigt kan gå eller rulle fra hoveddøren til deres hjem til varevognen. 

Hvordan ved du, om du er berettiget? 

ADA har skitseret retningslinjer for se om du er kvalificeret her 

Hvis du tror, ​​du gør, kan du download en applikation fra hjemmesiden, anmod om en på telefon på 409-835-7895 eller besøg kontorerne på: BMT ZIP Operations Facility, 550 Milam St. Beaumont, Texas 77701, som er åbne mandag til fredag ​​fra 8:00 og 5:00 

En afgørelse vil blive truffet inden for enogtyve (21) dage – vi sætter pris på din tålmodighed, mens ansøgninger gennemgås. 

Du er godkendt! Hvad gør du nu?  

For at planlægge en tur, ring (409) 835-7895 mellem 8 og 4, mandag til fredag. Reservationer kan foretages en dag før den ønskede rejseservice. Transport tilbydes efter "først-til-mølle"-princippet uanset rejsens formål. Når du planlægger en rejse, skal du være klar til at give følgende oplysninger: 

 • Dit navn 
 • Din afhentningsadresse (inklusive bygnings-/virksomhedsnavne, specifikke afhentningsoplysninger, vartegn).  
 • Den dato, du rejser.  
 • Tiden du gerne vil hentes. (Bemærk: planlæg aftaler med god tid til at nå din destination)  
 • Ønsket afleveringstid og alternative afleveringstider  
 • Gadeadressen på din destination (inklusive specifikke afleveringsoplysninger)
 • Hvis en Personal Care Attendant (PCA) rejser med dig eller hvis en anden gæst end din PCA vil rejse med dig (inklusive børn).  
 • Planlæg en returrejse  
 • Behovet for et testamente (til en lægeaftale) 

Har du en aftale, men ikke sikker på hvornår du er færdig? Det er ok! 

Nogle gange har kunder brug for åbne returrejser, fordi de ikke ved, hvor længe deres aftale kan vare. Kunder kan kun anmode om åbne afhentningstider til lægeaftaler eller jurytjeneste.  

Kunder skal fortælle reservationsagenten på tidspunktet for opkaldet, at de har brug for et "vil-kald". Afhentning af opkald aktiveres, når kunden meddeler ZIP reservationisten, at de er færdige. BMT ZIP vil afsende et køretøj så hurtigt som muligt; under spidsbelastningstider og høje brugsforhold kan det dog tage op til en (1) time, før køretøjet ankommer. Afhentning fra opkald anbefales ikke, medmindre alle andre muligheder er blevet elimineret. Operatørerne vil derefter vente fem (5) minutter på at ringe til ryttere, før de fortsætter deres rute. 

Hvor meget koster det? 

 • Berettiget individuel 2.50 USD pr. enkeltrejse  
 • Månedskort (kalendermåned) $80  
 • Billetbog (10 enkeltrejser) $25  
 • Gæst 2.50 USD pr. enkeltrejse  
 • Personal Care Attendant (PCA'er) uden beregning – skal rejse med kvalificeret passager 

For mere information om berettigelse eller for at købe et pas, ring på 409-835-7895 eller se vores politiske retningslinjer her.