For Immediate Release

Kontakt:

Claudia San Miguel, Beaumont Transiti peadirektor

Claudia.SanMiguel@beaumonttransit.com| (409) 835-7895

Beaumont Municipal Transit (Zip) saab 2,819,460 XNUMX XNUMX dollari suuruse föderaalse toetuse, et vähendada oma madala heitkogusega sõidukiparki veelgi

Auhind oli üks vaid 130 projektist, mida rahastati president Bideni infrastruktuuri seaduseelnõust, et panna kogu Ameerikas paremaid ja puhtamaid busse.

Rahalisi vahendeid, mis hõlmavad linna panust 499,022 100,000 dollarit ehk ligikaudu 90 XNUMX dollarit bussi kohta, kasutatakse viie bussi asendamiseks, mis on ületanud oma kasuliku eluea. Uued GILLIGi surumaagaasi (CNG) bussid suurendavad teeninduse tõhusust, vähendavad hoolduskulusid, pakuvad madala heitgaasiga ja usaldusväärset tehnoloogiat ning neil on täiustatud mootorid, mis vähendavad NOx ja PM heitkoguseid XNUMX protsenti rohkem kui vanad mudelid.

Transiidijuht Claudia San Miguel ütles: "Oleme transpordiministeeriumile äärmiselt tänulikud, et nad nägid meie projekti väärtust ja töötasid ühistranspordi parandamise nimel kogu Ameerikas."

kasu

GILLIGi CNG-bussi tõestatud disain saavutas kõigi Altoona busside uurimis- ja testimiskeskuses testitud CNG-busside kõrgeima töökindluse ja parima kütusesäästu. GILLIGi bussidel on hooldussõbralik disain, mis sisaldab integreeritud kütusehalduspaneeli ja kergesti hooldatavaid komponente. GILLIGi buss kasutab Cumminsi L9N mootorit ja tagab tööstusharu puhtaima CNG-bussi peaaegu nulliheite.

BMT Zip vähendab energiatarbimist

Cummins L9N CNG mootoriga uus GILLIG CNG buss on energiasäästlikum kui väljavahetamisel olevad 14 aastat vanemad NABI CNG bussid. Bussipargi suurem kütusesäästlikkus vähendab energiatarbimist.

BMT Zip vähendab heitkoguseid.

Uus GILLIG CNG buss koos Cummins L9N CNG mootoriga vähendab kahjulikke heitmeid. Kavandatavatel asendusbussidel on täiustatud CNG mootorid, mis vähendavad NOx ja tahkete osakeste (PM) heitkoguseid 90 protsenti võrreldes 15 aasta taguste mudelitega. Cumminsi L9N mootor vastab 0.02 g/bhp-h valikulisele peaaegu nulli NOx heitkoguste standardile, mis on 90 protsenti vähem NOx kui praegune standard.

BMT Zip vähendab otsest süsinikdioksiidi heitkogust.

Kavandatavad uued GILLIG CNG-bussid on kütusesäästlikumad kui asendatavad CNG-bussid. Seetõttu vähendab tõhusamate mootorite kütusekulu vähem otsest süsinikdioksiidi heitkogust.

Praegusesse fikseeritud marsruudiparki kuulub 17 CNG-bussi.

Täiendavad projekti eelised hõlmavad varasemalt transpordiga seotud ebasoodsas olukorras olevate teeninduspiirkondade parandamist, pakkudes juurdepääsu töökohtadele, parandades töökindlust ja aidates kaasa haavatava elanikkonna parema õhukvaliteedi parandamisele.

Teave Beaumont Municipal Transit (BMT Zip) kohta: Beaumonti ühistranspordis on 28 bussist ja paratransiitbussist koosnev park, mille eesmärk on turvaliselt ühendada meie edukas kogukond, ning teeb kõvasti tööd, et pakkuda linnas ligipääsetavat ja tõhusat transporti.