Uudet bussiominaisuudet ja edut

Emme ole vain päivittäneet uuden kalustomme ulkoasua, vaan olemme parantaneet myös toimivuutta! Bussit eivät ole pelkästään energiatehokkaampia ja ympäristöystävällisempiä, vaan ne tarjoavat paremman ajokokemuksen heti, kun astut kyytiin.  

Uusi sovellus seurantaan ja reitin suunnitteluun

Seuraa bussien tilaa nopeasti ja tehokkaasti uudella älypuhelinsovelluksellamme, Transloc (saatavilla iPhonessa ja Androidissa) ja kartoita reittisi. Tai käytä meidän kokonaan uusittu sivusto, joka on nyt saatavilla yli 50 kielellä. 

Uudet pyörätelineet

Tuo pyöräsi, jotta pääset entistä paremmin ympäri kaupunkia, ja matkusta vihreällä kahdella pyörällä. Voit ladata pyöräsi helposti uusiin edestä ladattaviin pyörätelineihimme.  Napsauta tätä saadaksesi tietoja ja ohjeita pyöräsi lastaamiseen ja purkamiseen. 

Mahdollisuus ottaa vastaan ​​luottokortti- ja älypuhelinmaksuja [tulossa pian]

Kaukana ovat ne ajat, jolloin kaivattiin kolikoita tai etsittiin tarkkaa vaihtorahaa. Luottokortti- ja älypuhelinmaksut hyväksytään busseissa lähiaikoina. 

Taitettavat istuimet antavat enemmän tilaa pyörätuolille

Emme enää täytä ADA:n vähimmäisvaatimuksia, vaan asetamme esteettömiä asiakkaitamme etusijalle joustavalla istuinsuunnittelulla, joka sopii useille ratsastajille, joiden rivit taittuvat ylös tai alas tarpeen mukaan.

Päivitetty polvistusramppi pyörätuolilla

Äskettäin asennetut polvistusrampit laskevat jousitusta ja pienentävät kaltevuuskulmaa reunakivestä, mikä tekee kyydistä helpompaa ja nopeampaa kuin koskaan. 

Uudet esite/kirjallisuustelineet

Pysy ajan tasalla kaupungin ja paikallisten yritysten tapahtumista tai vietä aikaa uusien lukumateriaalien parissa.

Uusi turvaeste kuljettajille

Muovisuoja erottaa nyt matkustajat ja kuljettajat, mikä lisää sosiaalista etäisyyttä ja turvallisuutta.