Tiesitkö? Beaumont Transit tarjoaa ovelta ovelle -kuljetuksia vammaisille

Uusi Zip-kalusto päivitettiin mukavuuksilla ja ominaisuuksilla, kuten kokoontaitetuilla tuoleilla, jotta pyörätuoleille jäi enemmän tilaa, ja polvistuoleilla, jotka parantavat saavutettavuutta julkisissa linja-autoissa. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle kansalaiselle pääsy joukkoliikenteeseen, mutta jos normaalit bussit ovat edelleen haasteita, on olemassa toinen ratkaisu.  

Beaumont tarjoaa ovelta ovelle -kuljetusta henkilöille, jotka eivät fyysisen tai henkisen vamman vuoksi pysty itsenäisesti käyttämään julkisia kiinteän reitin linja-autoja. Tämä määritelmä on hyvin laaja ja sisältää kaiken liikkuvuudesta kognitiivisiin häiriöihin.  

Mitä ovat Zip Paratransit pakettiautot ja kuinka ne voivat hyödyttää sinua? 

Paratransit Vans ovat pienempiä kuin tavalliset kauttakulkulinja-autot, ja niihin mahtuu yleensä noin 15 matkustajaa, mukaan lukien sukeltaja. Pyörätuolihissi ja monet erilaiset istuinkokoonpanot tekevät tämäntyyppisistä pakettiautoista täydellisen liikuntarajoitteisille henkilöille. Paratransit pakettiautot tarjoavat yksilöllisiä kulkuväyliä kulkuväylille ihmisille, jotka eivät voi käyttää Beaumont Zipin kiinteän reitin linja-autoja. "Kirjasta reunaan" tarkoittaa, että pakettiauto noutaa sinut ja jättää sinut mihin tahansa asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen Beaumontissa. Ja jos tarvitset lisäapua, ystävällinen työntekijä voi tarjota valkohansikaspalvelua "Assist-to-Door" -asiakkaille, jotka eivät voi itsenäisesti kävellä tai kiertyä kotinsa etuovesta pakettiautoon. 

Mistä tiedät, oletko kelvollinen? 

ADA on laatinut ohjeet katso, kelpaatko tänne 

Jos uskot uskovasi, voit lataa sovellus verkkosivustolta, pyydä sitä puhelimitse numeroon 409-835-7895 tai käy toimistoissa osoitteessa: BMT ZIP Operations Facility, 550 Milam St. Beaumont, Texas 77701, jotka ovat avoinna maanantaista perjantaihin klo 8 ja 00 

Päätös tehdään kahdenkymmenenyhden (21) päivän kuluessa – arvostamme kärsivällisyyttäsi hakemusten käsittelyn aikana. 

Olet hyväksytty! Mitä teet nyt?  

Voit varata kyydin soittamalla numeroon (409) 835-7895 maanantaista perjantaihin klo 8–4. Varauksen voi tehdä päivää ennen haluttua matkapalvelua. Kuljetus järjestetään "ensin tullutta palvellaan ensin" -periaatteella matkan tarkoituksesta riippumatta. Kun varaat matkaa, ole valmis antamaan seuraavat tiedot: 

 • Nimesi 
 • Noutoosoitteesi (mukaan lukien rakennuksen/yritysten nimet, tarkat noutotiedot, maamerkit).  
 • Päivämäärä, jolloin matkustat.  
 • Aika, jonka haluaisit noudettavan. (Huomaa: varaa tapaamiset niin, että sinulla on riittävästi aikaa päästä määränpäähäsi)  
 • Pyydetty palautusaika ja vaihtoehtoiset palautusajat  
 • määränpääsi katuosoite (mukaan lukien tarkat pudotustiedot)
 • Jos PCA (Personal Care Attendant) matkustaa kanssasi tai jos muu vieras kuin PCA:si matkustaa kanssasi (mukaan lukien lapset).  
 • Varaa paluumatka  
 • Testamentin tarve (lääkärikäyntiä varten) 

Onko sinulla tapaaminen, mutta et ole varma, milloin olet valmis? Se on okei! 

Joskus asiakkaat tarvitsevat toistaiseksi voimassa olevia meno-paluumatkoja, koska he eivät tiedä, kuinka kauan heidän tapaamisensa voi kestää. Asiakkaat voivat pyytää toistaiseksi voimassa olevaa noutoaikaa vain lääkärin vastaanotolle tai tuomaristotehtäviin.  

Asiakkaiden tulee ilmoittaa varausagentille soittohetkellä, että he tarvitsevat "soiton". Noudot aktivoituvat, kun asiakas ilmoittaa ZIP-varaajalle, että ne on tehty. BMT ZIP lähettää ajoneuvon mahdollisimman pian; ruuhka-aikoina ja kovassa käytössä voi kuitenkin kestää jopa yksi (1) tunti ennen kuin ajoneuvo saapuu paikalle. Noutoja ei suositella, ellei kaikkia muita vaihtoehtoja ole poistettu. Operaattorit odottavat sitten viisi (5) minuuttia soittoa ennen kuin jatkavat reittiä. 

Paljonko se maksaa? 

 • Tukikelpoinen henkilö 2.50 dollaria per yksisuuntainen matka  
 • Kuukausikortti (kalenterikuukausi) 80 dollaria  
 • Lippukirja (10 yhdensuuntaista kyytiä) 25 dollaria  
 • Vieras 2.50 dollaria per yksisuuntainen matka  
 • Personal Care Attendant (PCA:t) maksuton – täytyy matkustaa kelvollisen matkustajan kanssa 

Jos haluat lisätietoja kelpoisuudesta tai ostaa passin, soita numeroon 409-835-7895 tai katso politiikkaohjeemme täällä.