JULKAISTAVAKSI HETI

OTA YHTEYTTÄ:

Claudia San Miguel, pääjohtaja, Beaumont Transit

Claudia.SanMiguel@beaumonttransit.com| (409) 835-7895

Beaumont Municipal Transit (Zip) saa 2,819,460 XNUMX XNUMX dollarin liittovaltion apurahan pienentää vähäpäästöistä laivastoaan

Palkinto oli yksi vain 130 hankkeesta, jotka rahoitettiin presidentti Bidenin infrastruktuurilailla parempien ja puhtaampien linja-autojen rakentamiseksi yhteisöihin ympäri Amerikkaa.

Varat, joihin sisältyy kaupungin 499,022 100,000 dollarin osuus eli noin 90 XNUMX dollaria bussia kohden, käytetään viiden käyttöikänsä ylittäneen bussin korvaamiseen. Uudet GILLIG Compressed Natural Gas (CNG) -linja-autot lisäävät palvelun tehokkuutta, vähentävät ylläpitokustannuksia, tarjoavat vähäpäästöistä ja luotettavaa tekniikkaa ja niissä on parannetut moottorit, jotka vähentävät NOx- ja PM-päästöjä XNUMX prosenttia enemmän kuin vanhat mallit.

Transit Manager Claudia San Miguel sanoi: "Olemme äärimmäisen kiitollisia liikenneministeriölle siitä, että hän näki projektimme arvon ja pyrkii parantamaan joukkoliikennettä kaikkialla Amerikassa."

Hyödyt

GILLIG CNG -väylän testattu suunnittelu saavutti parhaan luotettavuuden ja parhaan polttoainetalouden kaikista Altoonan linja-autojen tutkimus- ja testauskeskuksessa testatuista CNG-busseista. GILLIG-linja-autot tarjoavat huoltoystävällisen suunnittelun, joka sisältää integroidun polttoaineenhallintapaneelin ja helposti huollettavat komponentit. GILLIG-bussissa käytetään Cummins L9N -moottoria ja se tarjoaa lähes nollapäästöjä alan puhtaimmalle CNG-bussille.

BMT-vetoketju vähentää energiankulutusta

Uusi GILLIG CNG -bussi Cummins L9N CNG -moottorilla on energiatehokkaampi kuin 14 vuotta vanhemmat NABI CNG -bussit, joita vaihdetaan. Linja-autokannan parempi polttoainetehokkuus vähentää energiankulutusta.

BMT Zip vähentää päästöjä.

Uusi GILLIG CNG -väylä Cummins L9N CNG -moottorilla vähentää haitallisia päästöjä. Ehdotetuissa korvausbusseissa on parannettuja CNG-moottoreita, jotka vähentävät NOx- ja hiukkaspäästöjä 90 prosenttia verrattuna varhaisiin malleihin 15 vuotta sitten. Cummins L9N -moottori täyttää valinnaisen lähes nollan NOx-päästöstandardin 0.02 g/bhp-hr, mikä on 90 prosenttia vähemmän NOx-päästöjä kuin nykyinen standardi.

BMT Zip vähentää suoria hiilidioksidipäästöjä.

Ehdotetut uudet GILLIG CNG-linja-autot ovat polttoainetehokkaampia kuin korvattavat CNG-bussit. Siksi tehokkaampien moottoreiden pienempi polttoaineenkulutus vähentää suoria hiilidioksidipäästöjä.

Nykyiseen kiinteän reitin kalustoon kuuluu 17 CNG-bussia.

Hankkeen lisäetuja ovat parannukset liikenteen historiallisesti heikommassa asemassa olevilla palvelualueilla tarjoamalla työpaikkoja, parantamalla luotettavuutta ja parantamalla ilmanlaatua haavoittuvassa asemassa olevalle väestölle.

Tietoja Beaumont Municipal Transitista (BMT Zip): Beaumontin julkisilla liikennevälineillä on 28 linja-autoa ja paratransit-bussia, joiden tehtävänä on yhdistää turvallisesti kukoistava yhteisömme, ja se työskentelee lujasti tarjotakseen esteetöntä ja tehokasta liikennettä ympäri kaupunkia.