Taksi Ngarep2022-09-12T08:43:10-05:00

Nyambung kanthi aman

Komunitas Kita Ngembang

Rute sing dianyari

[Rawuh]

MORE STOP adhedhasar sinau Ridership

Tambah Aksesibilitas

ING AMERICANS WITH DISABILITIES ACT (ADA)

Efisien Energi Liyane

Emisi luwih murah + KUALITAS udhara sing luwih apik

Rencanana Trip karo Google Transit

Klik "Arah." Klik Ikon Bus kanggo Ngalih menyang Tampilan Transit. Ketik Titik wiwitan lan Pungkasan.

Download app kita ing Android utawa iOS lan golek bis ing ngendi wae.

1200 +

TRANSIT STOP

40 +

TAHUN LAYANAN KOWE

28

BUS LAN VANS

Nelusuri Bus Real-Time

Zip kanggo Kerja, Zip Ngarep, Zip ing Kutha - Delengen Sepira Tebih Sampeyan Saka Tunggangan.

Lacak Saiki

Artikel anyar

Kita setya nyedhiyakake kabeh penumpang kanthi layanan lan kenyamanan sing paling apik. Yen sampeyan utawa wong sing sampeyan kenal duwe kursi rodha, deleng pandhuan kita babagan aksesibilitas kursi rodha sadurunge numpak bis.

Pedoman Kursi Roda
Pindhah menyang Ndhuwur