Home



Carane Numpak Bis

Yen sampeyan ngerti bis apa sing kudu ditemoni lan ing ngendi lan kapan ketemu, sampeyan wis siyap numpak.

  1. Ngenteni ing tandha halte bis ing sadawane rute nganti sampeyan ndeleng bis sampeyan.
    • Sampeyan bisa ngenali bis sampeyan kanthi maca nomer lan jeneng rute bis ing tandha ing ndhuwur kaca ngarep sopir.
  2. Nalika sampeyan munggah ing bis, nyelehake tarif pas menyang kothak beya, utawa nuduhake sopir pass saben wulan.
    • Supir bis kita ora nggawa ganti, mula kudu mbayar tarif pas nalika munggah.


Google transit

Rencanana perjalanan sampeyan nggunakake Google Transit Trip Planner.

  • Google Transit nawakake browser online & perencanaan perjalanan piranti seluler.
  • Pilih opsi rute sing beda
  • Nyedhiyakake pituduh dalan menyang lokasi Layanan Transit Beaumont.
  • Bisa nggunakake jeneng bisnis utawa panggonan kanggo arah.
  • Njaluk kira-kira wektu trip.
  • Akses saka situs web iki kanthi ngeklik link ing ndhuwur utawa nggunakake widget Google Transit Trip Planner ing sisih tengen kabeh kaca liyane ing situs web iki.


Transfer

Yen sampeyan perlu transfer kanggo ngrampungake trip, takon driver kanggo siji. Yen wis siyap mudhun saka bis, pencet tape tutul ing jejere jendhela kira-kira siji blok sadurunge tujuan sampeyan. Nalika bis mandheg, mangga metu saka lawang mburi yen bisa.