Gawean

Beaumont Municipal Transit Services dilakokno dening First transit, Inc. minangka transit Manajemen Beaumont liwat kontrak karo Kutha Beaumont. Kita nawakake paket gaji lan tunjangan sing kompetitif, lan minggu kerja limang dina.

BMT njupuk aplikasi kanggo:

  • Operator Bus Transit kanthi CDL lan endorsement Penumpang (P) sing sah - download PDF kene
  • Mekanik kanthi CDL sing sah, lan pengalaman pangopènan kendaraan Diesel, Bensin, utawa CNG”- download PDF kene

Mangga nelpon 409-835-7895 kanggo informasi luwih lengkap.

Kesempatan Kerja Saiki

Nglamar langsung ing kantor kita ing 550 Milam Street; utawa hubungi Willa White karo pitakonan 409-835-7895 (ext.314).

Supervisor Operasi

Tanggung jawab kanggo pengawasan, pengawasan, lan manajemen operator bis.
DESKRIPSI KERJA LENGKAP

Petugas Inventaris / Administrator RTA / Pembeli

Tanggung jawab kanggo njaga persediaan akurat saka bagean, lan jadwal pangopènan nyegah ing kabeh peralatan nggunakake piranti lunak RTA, uga supaya Penyetor perlu kanggo njaga tingkat cekap saka Penyetor kanggo nindakake PMs.
DESKRIPSI KERJA LENGKAP

Teknisi Layanan

Layanan kendaraan, fasilitas, lan fasilitas halte bis.
DESKRIPSI KERJA LENGKAP