REG & PASS

MOHON SIAP BAYARAN PASTI. OPERATOR BUS ORA GANTI.

Informasi Tarif Tambahan

  • Warga Emas (65 taun lan luwih tuwa)
  • Wong sing duwe Kartu Medicare
  • dipatèni (w/ ID Beaumont)
  • Youth (6 kanggo 18 taun)
  • anak (ing 6, karo beya diwasa, matesi 3 anak saben diwasa beya-mbayar)

PASS BULANAN

Pass saben wulan bisa dituku ing lokasi ing ngisor iki:

Beaumont Municipal Transit Services, 550 Milam Street

Central Collections, Balai Kutha Beaumont, 801 Main Street

TRANSIT KHUSUS

Beaumont nawakake transportasi lawang-lawang kanggo wong cacat sing nduweni kualifikasi miturut Undhang-undhang Disabilitas Amerika (ADA) taun 1990.

Waca Yen Sampeyan Kualifikasi
APLIKASI PARATRANSIT
Kanggo informasi babagan nduweni hak, utawa kanggo tuku pass, nelpon 409-835-7895.
KODE ETIK