Kanggo nemtokake rute sing paling apik kanggo tekan panggonan sing dituju, temtokake lokasi sampeyan (asal) ing Peta Rute Sistem, banjur temokake panggonan sing arep dituju (tujuan). Deleng rute bis BMT sing cedhak karo sampeyan lan ing ngendi sampeyan pengin, banjur pilih salah siji sing cocog karo asal lan tujuan sampeyan.

Kanggo nemtokake wektu bis bakal tekan ing titik asal ing rute sampeyan, goleki jadwal kode warna kanggo rute kasebut ING ngisor iki, deleng titik wektu ing sisih ndhuwur jadwal. Kanggo nemtokake wektu bis bakal mandheg ing cedhak sampeyan, priksa wektu kanggo titik wektu sadurunge lan sawise mandheg. Tindakake prosedur sing padha kanggo nemtokake wektu sampeyan bakal teka ing panggonan sing dituju.

Yen sampeyan butuh bantuan nggunakake Peta Rute Sistem utawa Panuntun Jadwal, nelpon Beaumont Transit Services ing 409-835-7895.

Kanggo ndeleng peta ing español, klik ing: BMT Rutas

1 – MAGNOLIA
2 - PARKDALE
3 – KALENDER
5 – SELATAN 11
5 - PINE
6 – REFINERY
7 – TAMAN SELATAN
8 – KEBUN PARI
9 – LAUR
10 – KOLEKSI