Nye bussfunksjoner og -fordeler

Vi har ikke bare oppdatert utseendet og følelsen til vår nye flåte, men vi har også forbedret funksjonaliteten! Ikke bare er bussene mer energieffektive og bedre for miljøet, men de gir en bedre kjøreopplevelse med det samme du går ombord.  

Ny app for sporing + ruteplanlegging

Spor statusen til busser raskt og effektivt med vår nye smarttelefon-app, Transloc (tilgjengelig på iPhone og Android) og kartlegg ruten din. Eller bruk vår fullstendig omgjort nettside, som nå er tilgjengelig på over 50 språk. 

Nye sykkelstativ

Ta med sykkelen for enda mer tilgang rundt i byen, og kjør grønt på to hjul. Du kan enkelt laste sykkelen på våre nye frontladede sykkelstativ.  Klikk her for informasjon og instruksjoner om lasting og lossing av sykkelen. 

Evne til å ta kredittkort- og smarttelefonbetalinger [kommer snart]

Lenge borte er dagene med å grave rundt etter mynter eller lete etter nøyaktige byttepenger. Kredittkort- og smarttelefonbetalinger vil snart bli akseptert på bussene. 

Sammenleggbare seter gir mer plass til rullestoler

Vi oppfyller ikke lenger bare minimumskravene til ADA, men vi gjør våre tilgjengelige kunder til en prioritet med en fleksibel setedesign for å imøtekomme en rekke ryttere med rader som kan foldes opp eller ned etter behov.

Oppgradert knelende rampe for rullestoltilgjengelighet

Nyinstallerte knelende ramper senker fjæringen for å redusere stigningsvinkelen fra fortauskanten, noe som gjør det enklere og raskere enn noen gang å rulle om bord. 

Nye brosjyre/litteraturstativer

Hold deg oppdatert på hva som skjer i byen og lokale bedrifter, eller fordriv tiden med nytt lesestoff.

Ny sikkerhetsbarriere for sjåfører

Et plastskjold skiller nå passasjerer og sjåfører for et ekstra nivå av sosial avstand og sikkerhet.