FillimiSi të ngasësh autobusin

Pasi të dini se çfarë autobusi të takoni dhe ku dhe kur ta takoni, jeni gati të hipni.

 1. Prisni pranë shenjës së stacionit të autobusit përgjatë rrugës derisa të shihni autobusin tuaj.
  • Ju mund ta identifikoni autobusin tuaj duke lexuar numrin dhe emrin e itinerarit të autobusit në tabelën mbi xhamin e përparmë të shoferit.
 2. Ndërsa hipni në autobus, hidhni tarifën tuaj të saktë në kutinë e tarifave ose tregojini shoferit lejen tuaj mujore.
  • Shoferët tanë të autobusit nuk mbajnë këmbim, kështu që ju lutemi të keni tarifën e saktë kur hipni.


Google transit

Planifikoni udhëtimin tuaj duke përdorur Google Transit Trip Planner.

 • Google Transit ofron shfletues në internet dhe planifikim udhëtimi me pajisje celulare.
 • Zgjidhni opsione të ndryshme të rrugës
 • Ofron udhëzime për ecje drejt vendndodhjeve të Shërbimeve Transit Beaumont.
 • Mund të përdorë emra biznesi ose vendesh për udhëzime.
 • Merrni kohën e parashikuar të udhëtimit.
 • Qasuni nga kjo faqe interneti duke klikuar lidhjen e mësipërme ose duke përdorur miniaplikacionin "Planifikuesi i udhëtimeve me kalimin" e Google në të djathtë të të gjitha faqeve të tjera në këtë faqe interneti.


Transferet

Nëse keni nevojë për një transfertë për të përfunduar udhëtimin tuaj, kërkoni shoferin për një të tillë. Kur të jeni gati të zbrisni nga autobusi, shtypni shiritin me prekje pranë dritares rreth një bllok përpara destinacionit tuaj. Kur autobusi ndalon, ju lutemi dilni nga dera e pasme nëse është e mundur.