pagawean

Beaumont Municipal Transit Services dioperasikeun ku First transit, Nyarita salaku transit Manajemén Beaumont ngaliwatan kontrak jeung Kota Beaumont. Kami nawiskeun pakét gaji sareng kauntungan anu kompetitif, sareng minggu kerja lima dinten.

BMT nyandak aplikasi pikeun:

  • Operator Beus Transit sareng CDL anu sah sareng dukungan Panumpang (P) - unduh PDF di dieu
  • Mékanika sareng CDL anu sah, sareng pangalaman pangropéa kendaraan Diesel, Bensin, atanapi CNG" - unduh PDF di dieu

Mangga nelepon 409-835-7895 kanggo inpormasi lengkep.

Kasempetan Pakasaban Ayeuna

Larapkeun sacara pribadi di kantor kami di 550 Milam Street; atanapi mangga ngahubungan Willa White kalayan patarosan 409-835-7895 (ext.314).

Operator Beus

Full-waktu atawa paruh waktu, jawab angkutan aman panumpang.
FULL JOB DESKRIPSI

Teknisi Service

Jasa kandaraan, fasilitas, sareng fasilitas eureun beus.
FULL JOB DESKRIPSI