Зип-јавачите кои поаѓаат по јужната единаесетта рута во попладневните часови може да доживеат доцнења поради работата на Државниот саем. Зголемувањето и промените во сообраќајот ќе влијаат на нашата способност да ја опслужуваме автобуската постојка лоцирана на пристапниот пат 3890 IH-10 (бензинска станица Шел / област Тако Бел).

За безбедно поминување на сообраќајот, споменатата автобуска постојка НЕМА ДА СЕ СЕРВИЖИ после 4 часот додека трае саемот. Се извинуваме за непријатностите и ви благодариме за трпението.

______

Клиенти / Pasajeros del Zip (autobuses urbanos), de la Ruta Јужна единаесетти, tendran retrasos debido a la actividad de la State Fair. Зголемување на сообраќајот и кабините на сообраќајните возила, влијанието на услугата а ла парада на автобуската локација на 3890 IH-10 Пристапен пат (Gasolinera Shell / Taco Bell).

За да се вратите на автобус, па дури и да се вратите на автобус, НЕ ТЕНДРА СЕРВИЦИО трае до државниот саем (3/23 – 4/02/2023). Pedimos su paciencia para los retrazos. Gracias por su compression.