transit2024-06-12T09:01:38-05:00

libur Jadwal

2023-2024 JADWAL pikeun ruteu impacted

Rider
ngabejaan

Ningali ALL AKTIF jeung saméméhna RIDER ALERTS

105 Link Pilot Rute

Diusulkeun pikeun ngalayanan warga BEAUMONT Kalér

Rencanana Perjalanan anjeun sareng Google Transit

Klik "Arah". Pencét Ikon Beus pikeun Pindah ka Témbongkeun Transit. Lebetkeun Titik Mimiti sareng Tungtung anjeun.

Unduh aplikasi kami dina Android atanapi ios sareng milarian beus dimana waé anjeun aya.

1200 +

TEMPAT TRANSIT

40 +

Taun ngalayanan Anjeun

28

BEUS JEUNG VANS

Nyukcruk Beus Real-Time

Pos ka Gawé, Pos Imah, Pos Di sakuliah Kota - Tingali Sabaraha Jauh Anjeun Ti Tunggangan.

Lacak Ayeuna

Artikel panganyarna

Kami komitmen pikeun nyayogikeun sadaya panumpang kalayan palayanan sareng kanyamanan anu pangsaéna. Upami anjeun atanapi batur anu anjeun kenal gaduh korsi roda, mangga tingali pedoman kami ngeunaan aksés korsi roda sateuacan naék beus.

Tungtunan korsi roda
Buka Top