Taksi Imah2022-09-12T08:43:10-05:00

Aman Nyambungkeun

Komunitas Urang Nu Mapay

Rute diropéa

[Geura sumping]

MORE eureun dumasar kana studi rideship

Ngaronjatkeun aksésibilitas

UNDER THE AMERICAN WITH DISABILITIES ACT (ADA)

Langkung Efisien Énergi

Emisi leuwih handap + kualitas hawa leuwih alus

Rencanana Perjalanan anjeun sareng Google Transit

Klik "Arah". Pencét Ikon Beus pikeun Pindah ka Témbongkeun Transit. Lebetkeun Titik Mimiti sareng Tungtung anjeun.

Unduh aplikasi kami dina Android atanapi ios sareng milarian beus dimana waé anjeun aya.

1200 +

TEMPAT TRANSIT

40 +

Taun ngalayanan Anjeun

28

BEUS JEUNG VANS

Nyukcruk Beus Real-Time

Pos ka Gawé, Pos Imah, Pos Di sakuliah Kota - Tingali Sabaraha Jauh Anjeun Ti Tunggangan.

Lacak Ayeuna

Artikel panganyarna

Kami komitmen pikeun nyayogikeun sadaya panumpang kalayan palayanan sareng kanyamanan anu pangsaéna. Upami anjeun atanapi batur anu anjeun kenal gaduh korsi roda, mangga tingali pedoman kami ngeunaan aksés korsi roda sateuacan naék beus.

Tungtunan korsi roda
Buka Top