imah



Kumaha Naek Bus

Sakali anjeun terang beus naon anu badé dipendakan sareng dimana sareng iraha pendak, anjeun siap naek.

  1. Antosan ku tanda eureun beus sapanjang rute dugi ka ningali beus anjeun.
    • Anjeun tiasa ngaidentipikasi beus anjeun ku maca nomer sareng nami jalur beus dina tanda di luhur kaca mobil supir.
  2. Nalika anjeun naek beus, leupaskeun ongkos pasti anjeun kana kotak ongkos, atanapi tunjukkeun ka supir pas bulanan anjeun.
    • Supir beus kami henteu nyandak artos, janten punten gaduh ongkos anu pas nalika naek kapal.


Google transit

Rencanana perjalanan anjeun nganggo Google Transit Trip Planner.

  • Google Transit nawiskeun rarancang perjalanan browser & alat sélulér online.
  • Pilih pilihan rute anu béda
  • Nyadiakeun arah leumpang ka lokasi Beaumont Transit Services.
  • Bisa make ngaran bisnis atawa tempat pikeun arah.
  • Kéngingkeun perkiraan waktos perjalanan.
  • Akses tina situs wéb ieu ku ngaklik tautan di luhur atanapi nganggo widget Google Transit Trip Planner di sisi katuhu sadaya halaman sanés dina halaman wéb ieu.


mindahkeun

Upami anjeun peryogi transfer pikeun ngarengsekeun perjalanan anjeun, naroskeun ka supir. Nalika anjeun siap turun tina beus, pencét tape touch gigireun jandela ngeunaan hiji blok saméméh tujuan anjeun. Nalika beus eureun, mangga kaluar ku panto tukang lamun mungkin.